Om Jeannette Ewers

Den særligt sensitive del har været med mig altid. Jeg kender hver enkelt krog, hver enkelt udmattelse og kamp, hver enkelt følelse af at have lyst til at give op og hver enkelt sejr, når jeg alligevel har knækket koden til at finde ro, mærke overskud og gøre mig selv glad igen og igen. At finde ind til forståelse for og accept af den side af mig – at være særligt sensitiv – har for evigt forandret mit liv.

Og det bedste af det hele er

Jeg har nu skabt et liv, hvor der er meget mere plads til at være mig.

Og når jeg kan, så kan du også!

Det er den rejse, jeg gerne vil invitere dig med på, hvor mit klare mål er at hjælpe dig gennem de forhindringer, store som små, der (lige nu) hæmmer dig, så du bliver i stand til at skabe og leve det liv, du længes efter og inderligt ønsker.

Min egen rejse

Jeg har af flere omgange haft chok og traume tæt inde på livet med efterfølgende alvorlig stress og depression bl.a. grundet voldsom overbelastning gennem en skilsmisse og dels i forbindelse med det smertelige ved at miste min næste mand, som jeg nåede at dele 10 dejlige år med, inden han fik konstateret cancer og døde. Begge hændelser har i den grad lært mig det livsvigtige i, hvordan man kan tage kærligt vare på sig selv gennem krise og sorg. Og hvor vigtige og effektive værktøjer både selvomsorg & mindfulness er i den proces.

Min historik forenet med et hovedfokus på at være taknemmelig, samt en fundamental tro på at livet er et valg, jeg aktivt vælger til hver dag, er de væsentligste årsager til, at jeg i dag står stærkere end nogensinde før i mit liv. Jeg er landet ”hjemme i mig selv”. Og det føles uendeligt rart!

Karriere og kompetencer

Jeg er certificeret Mindfulness Stress Coach og har løbende opkvalificeret mig med mere viden og erfaring gennem en lang række kurser inden for positiv psykologi, mind-management og bevidsthedsudvikling gennem de sidste 25 år af mit liv, hvor jeg samtidig har arbejdet med mennesker på min hudplejeklinik, der også har involveret zoneterapi.

Min store ønske er, at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan leve det liv, som du elsker at stå op til hver dag.

Jeg glæder mig til med empati og nærvær at coache og støtte dig hele vejen gennem din indre rejse og proces.

Kærlig hilsen

Jeannette Ewers